Filtry zboží

Aktuality

EET

Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku. Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online; v případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin.

Získejte slevu!

Získejte slevu!

Registrujte se a získejte slevu.

Hřebeny a kartáče

Hřebeny a kartáče

Hřebeny na vlasy

V naší nabídce naleznete hřebeny a kartáče, které se hodí na různé tipy vlasů. Využití především při rozčesávání mokrých vlasů, které jsou náchylnější k lámání. A proto je na místě šetrná péče hřebenu. Hřebeny mají odlišné rozstupy mezi zuby. Díky různým mezerám získáte jiný výsledný efekt. Pokud jste majitelkou kudrnatých vlasů...

Hřebeny na vlasy

V naší nabídce naleznete hřebeny a kartáče, které se hodí na různé tipy vlasů. Využití především při rozčesávání mokrých vlasů, které jsou náchylnější k lámání. A proto je na místě šetrná péče hřebenu. Hřebeny mají odlišné rozstupy mezi zuby. Díky různým mezerám získáte jiný výsledný efekt. Pokud jste majitelkou kudrnatých vlasů, volte hřeben s většími mezerami a získejte krásně nadýchané vlny. Na jemné a rovné vlasy naopak upotřebíte hřeben s hustými zuby. Pomocí tupírování dodáte svým vlasům objem. Vybírat můžete s hřebenů pro tupírování, rozčesání ale i ke každodennímu použití.

Více